Openbare verdediging doctoraat Joni Gilissen

When: 
17-12-2019
Where: 
Auditorium Vandendriessche, Vrije Universiteit Brussel, Campus Jette, Laarbeeklaan 103, 1090 Jette

Towards succesful advance care planning in nursing homes

 

Graag nodigen wij u uit voor de openbare verdediging van het doctoraatsproefschrift van Joni Gilissen getiteld “Towards succesful advance care planning in nursing homes”, een dubbel doctoraat tussen VUB en KULeuven.

De openbare verdediging zal doorgaan op dinsdag 17 december 2019, om 16u. Aansluitend is een receptie voorzien. De verdediging is in het Engels. In bijlage vindt u de uitnodiging.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen uiterlijk tegen 6 december 2019 via deze link​. 
Indien u niet aanwezig kan zijn op de openbare verdediging maar graag een exemplaar (PDF) wil van het proefschrift kan u dit ook via deze link aangeven.

 

Locatie openbare verdediging               
Auditorium Vandendriessche
Vrije Universiteit Brussel, Campus Jette
Laarbeeklaan 103
1090 Jette

Aansluitende receptie is op de campus (Atrium/Forum)

Parkeren
Een campusplan kunt u terugvinden in de bijlage. De campusparking is voorzien van een toegangscontrole met slagbomen. U kan de parking op 17/12/2019 betreden met volgende dagcode: C56389↵(ENTER). De pincode voert u in op het numerieke klavier t.h.v. de slagboom.  U dient deze actie te herhalen bij het verlaten van de parking. Indien er toch een probleem zou zijn kan u de dienst bewaking contacteren middels de parlofoon t.h.v. de slagboom. If you would prefer the information in English, please contact joni.gilissen@vub.be.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen.

 

 

Adidas

 
Share this
Deel dit bericht