Woonzorgcentra Gezocht

01-02-2018

Dutch text only

Wij zoeken woonzorgcentra in Vlaanderen die willen deelnemen aan een evaluatiestudie over voorafgaande of vroegtijdige zorgplanning (VZP) in Vlaanderen. In deze studie zal de helft van de deelnemende woonzorgcentra begeleid worden door gespecialiseerde trainers van het onderzoeksteam bij de implementatie van het VZP+ programma

Alle woonzorgcentra met minimaal 100 bedden komen in aanmerking om deel te nemen aan deze studie.

Wat houdt VZP+ in?

Binnen VZP+ gaan we samen aan de slag om VZP op een goede en duurzame manier te implementeren in het WZC. U krijgt hierbij ondersteuning bij het ontwikkelen van een VZP beleid; training en coaching voor personeel; standaarddocumenten ter ondersteuning van VZP gesprekken en neerslag van wensen en voorkeuren; informatiefolders voor personeel, huisartsen, bewoners en hun familie. Het VZP+ programma zal 'op maat' van het WZC worden aangeboden, in overeenstemming met de routine zorg en procedures.

​Deelname-informatie

Deelname aan dit project is gratis. 
Elk WZC wordt ingedeeld in de actieve of de controlegroep. In de actieve groep zal gedurende 8 maanden VZP geïmplementeerd worden. Op regelmatige tijdstippen zal gevraagd worden om vragenlijsten in te vullen of zaken te registeren. De controlegroep krijgt na afloop van de studie een verkorte trainingsmodule. 

Adidas Puma Shoes

 
Share this
Deel dit bericht